Q = E² Your quality assurance is our task.

Quality System Basics

Haal uw kwaliteitsdoelstellingen dankzij G&P Quality Management! Tijdens onze training Quality System Basics (QSB) leert u hoe uw bedrijf zijn kwaliteitsdoelstellingen bereikt. Dit leert u a.d.h.v. de belangrijke basisstrategieën zoals:

  • Fast Response en gestructureerde probleemoplossing
  • Risk Reduction
  • Standardized Operator Training
  • Standardized Work Instructions
  • Layered Process Audits  
  • Error Proofing Verification

Deze elementen van Quality System Basics tonen de mogelijke manieren om te voldoen aan de eisen van een kwaliteitsmanagementsysteem. Het uiteindelijke doel van deze opleiding is u helpen om aan alle klanteneisen en -verwachtingen te voldoen.

Oorsprong in automotive

Quality System Basics vinden hun oorsprong in de automotive wereld, maar zijn essentieel in elk bedrijf dat belang hecht aan prima producten of diensten en aan een gezonde winstmarge. Het is wel zo dat niet alle elementen overal even belangrijk en/of toepasbaar zijn. Door onze ruime ervaring in allerlei bedrijfsomgevingen weten wij welke elementen waar nuttig en zinvol zijn. Alle QSB basiselementen samen dragen bij tot betere bedrijfsprestaties en in het bijzonder tot betere en betrouwbare productieprocessen.

Onze referenties

Wij zijn door General Motors-PSA Peugeot Citroën gecertificeerd om QSB assessments uit te voeren en om training & coaching te geven bij hun toeleveranciers. Wilt u ook profiteren van onze expertise? Schrijf u dan in voor een training Quality System Basics. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak.