Q = E² Your quality assurance is our task.

Opleiding in kwaliteitsmanagement

G&P Quality Management leert u alles over goede kwaliteitsmanagementsystemen. Door opleiding in kwaliteitsmanagement helpen wij u bij de opmaak en introductie ervan en bij de coaching van werknemers, en we kunnen u assisteren bij het verbeteren van uw kwaliteitsbeheersysteem. Elk QMS systeem heeft als doel om continu te verbeteren en dit wordt bereikt door te werken in processen en daarbij steeds de PDCA (DMAIC) principes toe te passen.

Processen onder de loep

Tijdens de opleiding in kwaliteitsmanagement helpen wij u om de processen in kaart te brengen en te ordenen volgens type. De proces-schildpad hieronder is een zeer geschikt middel om processen te analyseren. Hiermee creëert u een basis voor een degelijke Quality Manual. Zo’n manual moet duidelijk gestructureerd zijn, zodat iedereen er gemakkelijk zijn weg in vindt. Het is ook aan te raden de manual op een flexibele manier op te bouwen zodat er ruimte is voor uitbreiding en aanpassingen als het bedrijf  evolueert.

Bij de les blijven

Wilt u een opleiding in kwaliteitsmanagement volgen of bent u op zoek naar meer informatie over onze manier van werken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod aan coaching en training, bv. over ISO 9001.