Q = E² Your quality assurance is our task.

Layered process audit

Het is ruimschoots en overal ter wereld bewezen dat de belangrijkste oorzaak van uitval en fouten te wijten is aan het feit dat er "niet gedaan wordt wat er gevraagd of verwacht wordt". Een Layered Process Audit (of LPA) helpt u om er op toe te zien dat iedereen doet wat er moet gedaan worden op de voorgeschreven manier. Wij leren en tonen u hoe met behulp van eenvoudige, dagelijkse controles kan gecontroleerd worden of er werkelijk gewerkt wordt zoals voorgeschreven.

Audits op elk managementniveau

De layered process audit items zijn voor iedereen dezelfde, van CEO tot teamleaders, en de reacties zijn vooraf afgesproken en vastgelegd. De LPA controles focussen zich op items met een hoog risico en moeten beperkt blijven in tijd en in aantal. Door de onmiddellijke reactie op afwijkingen wordt escalatie vermeden. Het mag echter nooit de bedoeling zijn om "schuldigen" te zoeken of aan te wijzen, maar wel om de werknemers te helpen door uit te zoeken waarom er niet gedaan wordt wat gevraagd is en daar ook snel iets aan te doen. 

Minimale uitval, maximale winst

Het resultaat van een degelijk LPA-beleid zal minder uitval en meer winst zijn. Tijdens onze training Layered Process Audit leert u hoe u dit systeem implementeert in uw onderneming. Contacteer ons voor meer informatie over deze of andere opleidingen.