Q = E² Your quality assurance is our task.

Productie(processen) optimaliseren

Blik op de autoproducent

De basis-knowhow voor de meeste kwaliteitsmanagementsystemen (QMS) vindt zijn oorsprong in de automotive industrie, die vaak geldt als lichtend voorbeeld. Zo ontwikkelde autoproducent Toyota bv. ‘lean manufacturing’ om verspillingen, en dus kosten, tot een minimum te beperken. Bij G&P Quality Management kunt u terecht voor de implementatie en assessment van kwaliteitsmanagementprogramma’s uit de automotive sector. Dit zijn uitstekende tools om uw productie(processen) te optimaliseren.
 

Assessments en audits

Wij helpen u met assessments en audits in de volgende gebieden:
 
1. Productieprocessen
Voor uzelf en uw werknemers is het vaak moeilijk om de zwakke punten van uw bedrijf te zien of te erkennen. Wij bekijken en beoordelen uw productieprocessen met een frisse, objectieve blik, en kunnen daarbij gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de automotive sector. Op basis van deze resultaten stellen we een actieplan voor, voor het verbeteren van uw processen. De resultaten van een assessment of audit kunnen ook gebruikt worden als input voor de keuze van toeleveranciers en als hefboom bij aankooponderhandelingen.
 
2. QMS en ISO-9001
Met het oog op het optimaliseren van uw productie, nemen we ook uw kwaliteitsmanagement onder de loep. Wij helpen u om tekortkomingen in het QMS te vinden en op te lossen, bv. in geval van non-conformities na een externe audit. Een ISO certificaat behalen is één ding, het dagelijks blijven toepassen en verbeterenin alle afdelingen van uw bedrijf is een ander paar mouwen.
 

Industriële processen, wij zijn van van alle markten thuis

Wat u ook produceert of ontwikkelt in uw bedrijf, het is essentieel dat de (productie)processen zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen. Dat wil zeggen zonder fouten of verspilling. Voor het optimaliseren van het industrieel proces of de dienstverlening in uw onderneming kunt u vertrouwen op de expertise van G&P Quality Management. Wij analyseren zowel de productiekant als de leverancierskant implementeren/optimaliseren uw kwaliteitsmanagementsysteem.
 

Onze dienstverlening

Om alle procedures, werkbeschrijvingen, instructies en technieken van uw productie proces op punt te zetten, bieden wij u de volgende diensten aan op vlak van kwaliteitsbeheersing: